Batı Eğitim Batı OSGB

» Duyurular

Duyuru Detayı
Tarih 13.09.2013
Başlık ÖNEMLİ DUYURU 26...18 Ağustos Sınavını Kazanan Adayların Dikkatine...
Kisa Açıklama İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü 18 Ağustos Sınavında başarılı olan adaylara ilişkin bir duyuru yayınladı...
Detay

EĞİTİM KURUMLARININ DİKKATİNE!

 

 

18.08.2013 tarihinde düzenlenen İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı sınavlarının sonuçları 12.09.2013 tarihinde açıklanacaktır.


Açıklanan sonuçlara göre; sınavları kazanan kişilerin 17.09.2013 tarihinden itibaren T.C. Ziraat Bankası Şubesi Kurumsal Tahsilat Programı aracılığıyla İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü Kurumsal Tahsilat Hesabına belge ücreti olan 354,00 TL'yi yatırmaları, bu tarihten önce ücret konusunda herhangi bir girişimde bulunmamaları gerekmektedir.


Yukarıda belirtilen ücretin yatırılmış olması, belge almaya hak kazanan adayların İSG-KATİP üzerinden yetkilerinin açılması ve bu kişilerin İşyeri Hekimi ve İş Güvenliği Uzmanı sözleşmesi yapabilmeleri açısından yeterli olacaktır.


Sınavları kazanan adayların belge talepleri ise, eğitim aldıkları kurumlar tarafından Genel Müdürlüğümüze iletilecek olup, bu konuda izlenecek yol hakkında 17.09.2013 tarihine kadar yayınlanacak ikinci duyurunun beklenmesi, bu tarihten önce belge talebi konusunda herhangi bir girişimde bulunulmaması gerekmektedir.


Eğitim almaksızın sınava doğrudan katılan adayların ise 17.09.2013 tarihinden itibaren "Başvuru Dilekçesi" ne ek olarak "Diploma" ve "Nüfus Cüzdanı Fotokopisi" ile Genel Müdürlüğümüze başvurmaları yeterli olacaktır. İbraz edilecek diplomanın aslı ile birlikte getirilmiş olması şartıyla Genel Müdürlüğümüz yetkililerinden onaylı olması veya noterden onaylı olarak ibraz edilmesi gerekmektedir.




İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü

Yetkilendirme Daire Başkanlığı